KIRIKKALE
24°
02:24

İkindi'ye Kalan Süre

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz ve parti yönetimiyle bir araya gelen Akyön, yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu.


İSTİŞARELERDE BULUNDU
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz ve parti yönetimiyle bir araya gelen Akyön, yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Akyön, “AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılımızda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve il yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Nuh Dağdelen'e önemli görev

İlginizi Çekebilir

AK Parti’den birlik ve beraberlik

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25062

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171